Dette websted bruger cookies til at forbedre din weboplevelse.Få mere at vide

Cookieindstillingerne på dette websted er i øjeblikket indstillet til at tillade visse former for cookies. Vi bruger ikke cookies til målrettet eller adfærdsbaseret annoncering på dette websted. De cookies, som vi faktisk bruger, er designet til at tillade dig at bruge webstedets funktioner og gennemse vores hjemmeside på den måde, der er gunstigt for dig. Hvis du fortsætter uden at ændre dine cookieindstillinger, giver du samtykke hertil. Du kan til enhver tid ændre dine cookieindstillinger.

X

Zimmer Biomets databeskyttelsespolitik

Omfang
Indsamling af oplysninger
Brug og deling af de oplysninger, vi indsamler
Retsgrundlag for brug af dine personoplysninger
Interaktive funktioner
Links til andre websteder
Beskyttelse af oplysninger
Dine rettigheder vedrørende dine personoplysninger
Ret til at afmelde
Hvor længe dine personoplysninger opbevares
Vores databeskyttelsesrådgiver
Ændringer til denne databeskyttelsespolitik
Kontakt os
Bilag 1
Bilag 2

 

Velkommen

Zimmer Biomet er førende inden for muskuloskeletal sundhedspleje. Vores formål er at genoprette mobilitet, lindre smerter og forbedre livskvaliteten for patienter over hele verden. Denne Zimmer Biomet-databeskyttelsespolitik ("politik") forklarer vores praksisser for indsamling og behandling af oplysninger, der indsamles fra eller om dig (“personoplysninger”) af eventuelt datterselskab eller tilknyttet selskab af Zimmer Biomet Holdings, Inc. (herunder Zimmer, Inc. og Biomet, Inc., samlet benævnt “Zimmer Biomet”, “vi”, “vores”, eller “os”). Vi værdsætter dit privatliv og har oprettet denne politik for at informere dig om vores praksisser.

 

Omfang

Denne politik beskriver de typer af personoplysninger, som Zimmer Biomet indsamler, hvordan vi kan bruge og videregive de pågældende personoplysninger, og hvordan du kan udøve dine rettigheder vedrørende vores behandling af dine personoplysninger. Denne politik gælder for de personoplysninger, der indsamles eller behandles af os online og i andre situationer, hvor du interagerer med os. Nærmere bestemt, når du besøger en hvilken som helst onlineportal, websted eller mobilapplikation, hvor denne politik er offentliggjort (individuelt og samlet benævnt i politikken som “webstedet” eller “webstederne”), finder denne politik anvendelse. Denne politik finder også anvendelse for personoplysninger, der indsamles eller behandles, når du interagerer med os på andre måder end vores websteder, herunder personoplysninger, der indsamles fra dig personligt, telefonisk eller pr. post, og hvor du ikke modtager en mere specifik databeskyttelseserklæring i begyndelsen af vores forhold eller, i tilfælde af en enkelt interaktion, på tidspunktet for vores interaktion. Du kan for eksempel engagere Zimmer Biomet og give os dine oplysninger personligt, når du deltager i en konference, søger ansættelse hos os, indgiver en klage til os pr. telefon eller post, eller interagerer med os på andre måder.        

Zimmer Biomet har andre unikke databeskyttelsespolitikker, der gælder for visse specifikke situationer, såsom databeskyttelseserklæringer, der finder anvendelse for vores hospital, medicinske scanningsfaciliteter og andre lignende sundhedsudbyderkunder, vores leverandører, samt andre i forbindelse med forskellige specifikke omstændigheder. I det omfang, at de pågældende politikker eller erklæringer finder anvendelse og strider imod denne politik, regulerer de politikker vores interaktioner med dig.

Hvis du er sundhedsudbyder, herunder hospitals- eller behandlingspersonale, eller personale på scanningsfaciliteter, eller en af deres repræsentanter, som er Zimmer Biomet-kunde eller handler på vegne af en Zimmer Biomet-kunde, og du på nogen måde tilvejebringer patientoplysninger (for eksempel sundheds- eller behandlingsoplysninger, herunder røntgen- eller medicinske billeder, der vedrører en enkeltperson) for Zimmer Biomet, herunder via eventuelt websted, der linker til denne politik, bedes du være opmærksom på, at du er ansvarlig for at indhente eventuelt samtykke, der kræves i henhold til gældende lov, fra den relevante enkeltperson, inden du tilvejebringer, overfører eller offentliggør oplysningerne. Derudover er du ansvarlig for at overholde alle gældende databeskyttelseslove.

Gennemgå denne politik omhyggeligt. I det omfang det er tilladt ved gældende lov, accepterer du denne politik ved at tilvejebringe dine personoplysninger for os eller interagere med os på anden måde.

Zimmer Biomet-datterselskabet eller det tilknyttede selskab, som du interagerer med, eller som ejer og driver det websted eller den onlinetjeneste, du besøger, er, hvis relevant, den dataansvarlige, der er ansvarlig for indsamlingen og brugen af dine personoplysninger. En liste over dataansvarlige findes i Bilag 1 til denne politik, som er tilgængelig her, og kontaktoplysninger findes i afsnittet Kontakt os i slutningen af denne politik.

Indsamling af oplysninger

Personoplysninger

“Personoplysninger” (også kaldet “persondata” i nogle retskredse) er alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en enkeltperson, eller som vi kan linke direkte til en enkeltperson, såsom navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer eller kreditkortnummer, som relevant. Personoplysninger kan i nogle retskredse endda omfatte oplysninger, der indirekte identificerer en person - såsom et unikt nummer, der er tildelt en patient af en lægeklinik eller sundhedsfagperson, selv i mangel af andre identificerende oplysninger. Sundheds- og behandlingsoplysninger, der vedrører en identificeret eller identificerbar enkeltperson, er en form for personoplysninger, som vi i denne politik kalder særlige personoplysninger (“særlige personoplysninger”). Vi behandler alle særlige personoplysninger og personoplysninger, som vi indsamler i overensstemmelse med gældende lovgivning og som forklaret i denne politik (medmindre, som beskrevet ovenfor, en af vores andre politikker finder anvendelse). Hvis du ikke ønsker at give os disse oplysninger, er visse produkter, tjenester eller funktioner på webstederne muligvis ikke tilgængelige for dig.

Nedenfor er en oversigt over, hvordan vi indsamler og bruger personoplysninger:

Kategorier af personoplysninger, som vi indsamler

Kategorier af kilder

Forretningsmæssigt eller kommercielt formål med indsamling

Kategorier af tredjeparter, med hvem vi deler personoplysninger

Identifikatorer (f.eks. for- og efternavn, e-mailadresse, postadresse, kontobrugernavn og adgangskode, IP-adresse og nationalt udbyderidentifikationsnummer eller offentligt licensnummer).

Direkte fra dig, fra vores samarbejdspartnere,

For at levere vores produkter og tjenester til dig, kommunikere med dig, registrere sikkerhedshændelser og beskytte mod ondsindet eller ulovlig aktivitet, fejlfinding, kortvarig, midlertidig brug, intern forskning og udvikling, kvalitetssikring

Vores tilknyttede selskaber, datterselskaber og beslægtede selskaber, partnere, der hjælper os med at levere de produkter eller tjenester, du anmoder om, eller med at forbedre vores markedsføring eller administration, og embedsmænd, når tilladt af denne politik.

Demografiske oplysninger (f.eks. alder, køn, civilstand, eller handicap, og fødselsdato).

Direkte fra dig, fra vores samarbejdspartnere,

For at levere vores produkter og tjenester til dig, kommunikere med dig, registrere sikkerhedshændelser og beskytte mod ondsindet eller ulovlig aktivitet, fejlfinding, kortvarig, midlertidig brug, intern forskning og udvikling, kvalitetssikring

Vores tilknyttede selskaber, datterselskaber og beslægtede selskaber, partnere, der hjælper os med at levere de produkter eller tjenester, du anmoder om, eller med at forbedre vores markedsføring eller administration, og embedsmænd, når tilladt af denne politik.

Kommercielle oplysninger (f.eks. transaktionsoptegnelser, produkter eller tjenester, der er købt, anskaffet eller overvejet, anmodningsdokumentation, og dine kundeserviceoptegnelser).

Direkte fra dig, fra dine enheder, fra vores samarbejdspartnere,

For at levere vores produkter og tjenester til dig, kommunikere med dig, registrere sikkerhedshændelser og beskytte mod ondsindet eller ulovlig aktivitet, fejlfinding, kortvarig, midlertidig brug, intern forskning og udvikling, kvalitetssikring

Vores tilknyttede selskaber, datterselskaber og beslægtede selskaber, partnere, der hjælper os med at levere de produkter eller tjenester, du anmoder om, eller med at forbedre vores markedsføring eller administration, og embedsmænd, når tilladt af denne politik.

Finansielle oplysninger (f.eks. finansiel transaktionshistorik og finansielt kontonummer).

Direkte fra dig, fra dine enheder, fra vores samarbejdspartnere

For at levere vores produkter og tjenester til dig, kommunikere med dig, registrere sikkerhedshændelser og beskytte mod ondsindet eller ulovlig aktivitet, fejlfinding, kortvarig, midlertidig brug, intern forskning og udvikling, kvalitetssikring

Vores tilknyttede selskaber, datterselskaber og beslægtede selskaber, partnere, der hjælper os med at levere de produkter eller tjenester, du anmoder om, eller med at forbedre vores markedsføring eller administration, og embedsmænd, når tilladt af denne politik.

Biometriske oplysninger (f.eks. røntgenbilleder, magnetisk resonansbilleddannelse og andre lignende medicinske scanninger).

Direkte fra dig, fra vores samarbejdspartnere,

For at levere vores produkter og tjenester til dig, kommunikere med dig, registrere sikkerhedshændelser og beskytte mod ondsindet eller ulovlig aktivitet, fejlfinding, kortvarig, midlertidig brug, intern forskning og udvikling, kvalitetssikring

Vores tilknyttede selskaber, datterselskaber og beslægtede selskaber, partnere, der hjælper os med at levere de produkter eller tjenester, du anmoder om, eller med at forbedre vores markedsføring eller administration, og embedsmænd, når tilladt af denne politik.

Internet- eller andre elektroniske netværksaktivitetsoplysninger (f.eks. aktivitet på vores websteder, henvisende websteder og oplysninger, der indsamles fra cookies eller andre lignende teknologier).

Fra dine enheder, fra vores samarbejdspartnere,

For at levere vores produkter og tjenester til dig, kommunikere med dig, registrere sikkerhedshændelser og beskytte mod ondsindet eller ulovlig aktivitet, fejlfinding, kortvarig, midlertidig brug, intern forskning og udvikling, kvalitetssikring

Vores tilknyttede selskaber, datterselskaber og beslægtede selskaber, partnere, der hjælper os med at levere de produkter eller tjenester, du anmoder om, eller med at forbedre vores markedsføring eller administration, og embedsmænd, når tilladt af denne politik.

Geoplaceringsoplysninger (f.eks., din enheds geografiske placering).

Fra dine enheder, fra vores samarbejdspartnere,

For at levere vores produkter og tjenester til dig, kommunikere med dig, registrere sikkerhedshændelser og beskytte mod ondsindet eller ulovlig aktivitet, fejlfinding, kortvarig, midlertidig brug, intern forskning og udvikling, kvalitetssikring

Vores tilknyttede selskaber, datterselskaber og beslægtede selskaber, partnere, der hjælper os med at levere de produkter eller tjenester, du anmoder om, eller med at forbedre vores markedsføring eller administration, og embedsmænd, når tilladt af denne politik.

Sensoriske oplysninger (f.eks. akustiske, visuelle eller andre sensoriske forhold, der kan være relevante for brugen af vores produkter og tjenester). 

Fra vores samarbejdspartnere,

For at levere vores produkter og tjenester til dig, kommunikere med dig, registrere sikkerhedshændelser og beskytte mod ondsindet eller ulovlig aktivitet, fejlfinding, kortvarig, midlertidig brug, intern forskning og udvikling, kvalitetssikring

Vores tilknyttede selskaber, datterselskaber og beslægtede selskaber, partnere, der hjælper os med at levere de produkter eller tjenester, du anmoder om, eller med at forbedre vores markedsføring eller administration, og embedsmænd, når tilladt af denne politik.

Faglige oplysninger (f.eks., stillingsbetegnelse, arbejdsgiver,  nationalt udbyderidentifikations-nummer, offentligt lægelicensnummer, kvalifikationer og tidligere ansættelse).

Direkte fra dig, fra vores samarbejdspartnere,

For at vurdere faglige kvalifikationer og/eller for at levere vores produkter og tjenester til dig, kommunikere med dig, registrere sikkerhedshændelser og beskytte mod ondsindet eller ulovlig aktivitet, fejlfinding, kortvarig, midlertidig brug, intern forskning og udvikling, kvalitetssikring

Vores tilknyttede selskaber, datterselskaber og beslægtede selskaber, partnere, der hjælper os med at levere de produkter eller tjenester, du anmoder om, eller med at forbedre vores markedsføring eller administration, og embedsmænd, når tilladt af denne politik.

Uddannelsesoplysninger (f.eks. kandidatgrad, certificering, specialiseret træning og din tilmeldingshistorik i forbindelse med vores uddannelses- og træningsbegivenheder).

Direkte fra dig, fra vores samarbejdspartnere,

For at vurdere faglige kvalifikationer og/eller for at levere vores produkter og tjenester til dig, kommunikere med dig, registrere sikkerhedshændelser og beskytte mod ondsindet eller ulovlig aktivitet, fejlfinding, kortvarig, midlertidig brug, intern forskning og udvikling, kvalitetssikring

Vores tilknyttede selskaber, datterselskaber og beslægtede selskaber, partnere, der hjælper os med at levere de produkter eller tjenester, du anmoder om, eller med at forbedre vores markedsføring eller administration, og embedsmænd, når tilladt af denne politik.

Konklusioner baseret på de kategorier, der er beskrevet ovenfor (f.eks. statistikker, tendenser eller antagelser om de produkter og tjenester, der kan interessere dig).

Fra vores samarbejdspartnere,

For at levere vores produkter og tjenester til dig, kommunikere med dig, registrere sikkerhedshændelser og beskytte mod ondsindet eller ulovlig aktivitet, fejlfinding, kortvarig, midlertidig brug, intern forskning og udvikling, kvalitetssikring

Vores tilknyttede selskaber, datterselskaber og beslægtede selskaber, partnere, der hjælper os med at levere de produkter eller tjenester, du anmoder om, eller med at forbedre vores markedsføring eller administration, og embedsmænd, når tilladt af denne politik.

Vi kan videregive ovennævnte kategorier af oplysninger til forretningsmæssige formål, der er beskrevet i afsnittet Brug og deling af de oplysninger, vi indsamler i denne politik.

Eksempler på tilfælde, hvor vi indsamler personoplysninger, omfatter, hvis du:

  • tilmelder dig en konto for en af vores tjenester eller begivenheder,
  • tilmelder dig nyhedsbreve eller andre informations- eller markedsføringsmaterialer,
  • deltager i vores begivenheder, konferencer eller træninger, herunder kirurgiundervisning og produktdemonstrationer,
  • stiller os et spørgsmål ved at kontakte os ved hjælp af oplysningerne angivet i afsnittet Kontakt os på webstedet,
  • ansøger om ansættelse hos os,
  • interagerer med os som kunde, leverandør eller samarbejdspartner, eller medarbejder hos eller repræsentant for disse, herunder, hvis du tilvejebringer oplysninger om dine kunder eller patienter,
  • besvarer vores spørgeundersøgelser eller spørgeskemaer,
  • indgiver en klage til os eller til vores kunder om os, og vi modtager dine oplysninger fra dem, eller
  • køber vores produkter eller tjenester,

De oplysninger, vi indsamler, er som regel relateret til det ønskede produkt eller tjeneste, såsom navn og kontaktoplysninger, arten af det ønskede produkt eller tjeneste, og relaterede oplysninger, så vi kan efterkomme anmodninger og svare på dem. Hvis du f.eks. søger en stilling hos Zimmer Biomet, vil de indsamlede oplysninger omfatte dine kvalifikationer med hensyn til stillingen, din uddannelse, gældende licenser eller certificeringer, tidligere ansættelse, referencer og eventuelle andre oplysninger, som du vælger at medtage om dig selv. Tilsvarende, hvis du kontakter vores kundeservicetelefonnummer for hjælp, kan de indsamlede oplysninger omfatte dit navn, kontaktoplysninger, en beskrivelse af din oplevelse med et bestemt produkt eller tjeneste, og eventuelle andre oplysninger, som du vælger at videregive om dig selv.

Vi kan være forpligtede ved lov til at indsamle visse personoplysninger om dig eller som følge af eventuelt kontraktforhold, som vi har med dig. Manglende tilvejebringelse af disse oplysninger kan forhindre eller forsinke opfyldelsen af disse forpligtelser.

Zimmer Biomet kan fra tid til anden invitere dig til at deltage i en spørgeundersøgelse eller afstemning, for eksempel for at give feedback om vores tjenester eller produkter.

Tekniske oplysninger

Når du besøger webstederne, kan vi også indsamle visse tekniske oplysninger vedrørende brugere, som din webbrowser automatisk sender, når du besøger et websted på Internettet, eller som indsamles, når du bruger en mobilapplikation. Vores servere registrerer disse oplysninger automatisk, som kan omfatte internetprotokoladresse (“IP”), browsertype, browsersprog, enhedstype, annoncerings-id'er, der er tilknyttet din enhed (såsom Apples anonceringsidentifikator (Identifier for Advertising, IDFA) eller Googles annonce-id (AAID)), dato og klokkeslæt for din anmodning og Uniform Resource Locators eller URL-adresser (dvs. webstedsadresser), der blev besøgt, før du besøgte og efter du forlod vores websteder. Afhængig af en brugers land og de involverede specifikke oplysninger, er disse tekniske oplysninger muligvis eller muligvis ikke personoplysninger.

Cookies og lignende værktøjer

Når du besøger webstederne, kan vi ligesom mange andre websteder også bruge “cookies”, web-beacons og andre teknologier på vores websteder til at hjælpe os med at betjene brugere bedre og til at hjælpe os med at evaluere og forbedre indholdet eller funktionerne på vores websted. En cookie er en unik numerisk kode, som vi overfører til din computer, så vi kan holde styr på dine interesser og/eller præferencer og blandt andet genkende dig som en tilbagevendende besøgende på vores websteder. Web-beacons er små stykker kode, der er placeret på vores websteder, der giver os mulighed for at indsamle oplysninger om brug af webstedet.  

Almindelige anvendelser af cookies omfatter:

  • Identifikation af besøgende, der har logget på et beskyttet websted for at undgå, at brugere skal indsende et brugernavn og en adgangskode for hver side,
  • At holde styr på besøgendes præferencer vedrørende det indhold, de gerne vil se, og det format, de gerne vil se det i, så de ikke behøver at indsende præferencerne igen, hver gang de besøger webstedet;
  • At holde styr på, hvilke sider besøgende anmoder om for at foretage forbedringer af webstedsindhold og -navigation,
  • Udførelse af analyser af, hvordan webstederne bruges, og
  • Indsamling af oplysninger om besøgendes onlineaktiviteter over tid og på tværs af forskellige websteder, når de bruger webstederne.

Hvis du foretrækker ikke at modtage cookies fra dette websted, skal du indstille din browser til at afvise alle cookies fra dette og andre websteder, som du muligvis besøger. Dette giver dig mere kontrol over accepten af cookies på din computer. Det er dog muligt, at nogle dele af webstederne ikke fungerer korrekt eller muligvis fungerer langsommere, hvis du vælger at afvise cookies. Ved at bruge vores websteder og ikke deaktivere cookies accepterer du deres brug. Vi kan også give yderligere valgmuligheder i forbindelse med dine valg med hensyn til cookies på webstederne.

For flere oplysninger om vores brug af cookies, bedes du læse cookiepolitikken for Zimmer Biomets websteder på www.zimmerbiomet.com/cookies-policy.html.

Din browser kan tilbyde dig en “Do Not Track”-valgmulighed, som giver dig mulighed for at signalere over for operatører af websteder og webapplikationer og -tjenester (herunder adfærdsmæssige annonceringstjenester), at du ikke ønsker, at sådanne operatører sporer visse af dine onlineaktiviteter over tid og på tværs af forskellige websteder. Selvom vi kan deltage i en sådan sporing, understøtter vores websteder ikke Do Not Track-anmodninger på nuværende tidspunkt.

Børns oplysninger

Zimmer Biomet hverken indsamler, opretholder, videregiver eller på anden måde behandler personoplysninger fra mindreårige under 16 år i det land, hvor den mindreårige er bosiddende uden tilladelse fra en sådan mindreårigs forældre eller værger. Dette påvirker ikke medicinske oplysninger om mindreårige, som en sundhedsfagperson, der bruger et af vores websteder, kan tilvejebringe i forbindelse med vores produkt- eller tjenestewebsteder, der er rettet mod sundhedspersonale.

Kombination af oplysninger

Vi kan kombinere enhver af de oplysninger, som vi indsamler, uanset om det er personoplysninger eller ej, med personoplysninger, såsom demografiske oplysninger (for eksempel, alder og køn), som vi kan indsamle fra tredjeparter. Disse tredjeparter omfatter sundhedspersonale, hospitaler, medicinske scanningsfaciliteter eller lignende sundhedsudbydere, eller en af deres repræsentanter, der muligvis bruger patientrelaterede produkter og tjenester, som vi stiller til rådighed for dem i løbet af deres eller vores tilvejebringelse af behandling.

Brug og deling af de oplysninger, vi indsamler

Zimmer Biomet bruger de oplysninger, som vi indsamler: til at kommunikere med dig, til at levere vores produkter og tjenester til dig, til at tilpasse indhold til dig, til at identificere og autentificere dig, til at forbedre vores produkter og tjenester, herunder indholdet på vores websteder, til at markedsføre til dig, og til administrative formål, systemsikkerhed, produktudvikling og forskning.

Vi kan dele de oplysninger, som vi indsamler, herunder dine personoplysninger, mellem vores tilknyttede selskaber, datterselskaber og beslægtede selskaber, samt med visse tredjeparter, der hjælper os med at levere de produkter eller tjenester, du anmoder om eller med at forbedre vores markedsføring eller administration. Disse kan omfatte selskaber, der leverer analyser til os om brug af vores produkter og tjenester, herunder din brug af vores websteder, således at vi kan evaluere de pågældende analyser og fortsætte med at forbedre vores produkter og tjenester. Fordi vi driver virksomhed som en del af et globalt selskab, kan de modtagere, der er nævnt ovenfor, være beliggende uden for den retskreds, hvor du er bosat (eller hvor vi leverer tjenesterne).

I det omfang, at personoplysninger og særlige personoplysninger overføres ud af det land, hvor du eller en anden enkeltperson, hvis oplysninger tilvejebringes for os, bor, såsom til Zimmer Biomet-selskaber i andre lande, herunder i USA, kan der være forskellige standarder, der gælder for, hvordan dine personoplysninger kan bruges og beskyttes. Zimmer Biomet har indført passende sikkerhedsforanstaltninger i overensstemmelse med gældende lovkrav for at sikre, at personoplysninger beskyttes på behørig vis, uanset standarderne i det land, hvortil dine personoplysninger kan blive overført. Dette omfatter indhentelse af skriftlige garantier fra eventuelle tredjeparter, såsom tjenesteudbydere, der får adgang til dine personoplysninger, således at de forpligtes til at vedtage standarder, der sikrer et tilsvarende niveau af beskyttelse for oplysninger som det, der er vedtaget af Zimmer Biomet. Zimmer Biomet Holdings, Inc. og dets amerikanske tilknyttede selskaber og datterselskaber (“Zimmer Biomet USA”) overholder også EU-USA Privacy Shield-strukturen og Schweiz-USA Privacy Shield-strukturen (“Privacy Shield”), som angivet af det amerikanske handelsministerium vedrørende indsamlingen, brugen og opbevaringen af visse personoplysninger, der overføres fra Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, Storbritannien og/eller Schweiz, som relevant, til USA på baggrund af Privacy Shield.  Zimmer Biomet USA har attesteret over for det amerikanske handelsministerium, at selskabet overholder Privacy Shield-principperne for så vidt angår sådanne oplysninger.   Klik her for at se vores Privacy Shield-databeskyttelsespolitik.  For at få mere at vide om Privacy Shield-programmet og se vores certificering, bedes du besøge https://www.privacyshield.gov/. Hvis du ønsker at vide mere om, hvordan personoplysninger og særlige personoplysninger beskyttes, bedes du kontakte privacy.emea@zimmerbiomet.com.

Fra tid til anden tilvejebringer vi samlede statistikker om vores kunder (herunder deres kunder), salg, online-trafikmønstre og relaterede oplysninger for velrenommerede tredjeparter, der hjælper os med at forbedre vores forretning og tjenester. Disse samlede statistikker omfatter ikke eventuelle personligt identificerende oplysninger. Anonymiserede eller afidentificerede og samlede oplysninger kan også deles med tredjeparter til andre formål, herunder optimering af din webbrowsingoplevelse og til rapporter om branche- eller virksomhedstendenser.

Vi kan også bruge eller videregive oplysninger til tredjeparter, såsom retshåndhævende myndigheder og offentlige myndigheder, når vi i god tro mener, at videregivelse er nødvendig for at beskytte Zimmer Biomet, vores tilknyttede selskaber eller vores samarbejdspartneres juridiske rettigheder og sikkerhed, for at reagere på og løse krav eller klager, for at forhindre svig, til risikostyringsformål, og for at overholde eller reagere på retshåndhævelse, en retsproces eller en anmodning om samarbejde fra en regering eller anden tilsynsmyndighed.

I tilfælde af, at vi sælger, overdrager eller overfører hele eller en del af Zimmer Biomet-forretningen eller dens aktiver, kan vi overføre dine oplysninger, herunder personoplysninger, til den køber, modtager eller erhverver, der er part i den pågældende transaktion. Køberen, modtageren eller erhververen er dog forpligtet til at beskytte personoplysninger på en måde, der er i overensstemmelse med kravene i denne politik. I sådanne situationer kan din fortsatte brug af visse produkter eller tjenester indikere din accept af at være bundet af den efterfølgende ejer eller operatørs databeskyttelsespolitik og andre gældende vilkår.

Retsgrundlag for brug af dine personoplysninger

Der er forskellige retsgrundlag, som vi påberåber os for at bruge personoplysninger, nærmere bestemt:

  • Opfyldelse af en kontrakt - Brugen af personoplysninger kan være nødvendig for at opfylde den kontrakt, som du eller din organisation har med os, eller for at træffe foranstaltninger efter din anmodning herom, inden vi indgår en kontrakt med dig eller din organisation. Hvis du for eksempel enten arbejder for os som medarbejder eller tjenesteudbyder eller søger et job hos os, vil dine personoplysninger være nødvendige i forbindelse med din ansættelses- eller tjenesteaftale eller for muligheden for at indgå en kontrakt med os. Hvis du er forbruger eller bruger af vores tjenester, bruger vi dine personoplysninger til at opfylde vores forpligtelser i henhold til den kontrakt, som vi har med dig. Vi behandler ligeledes patientrelaterede personoplysninger fra vores kunder, samt medarbejder- og repræsentantoplysninger fra vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere for at opfylde vores kontrakter med de pågældende organisationer.
  • Samtykke – Vi påberåber os samtykke, som i nogle tilfælde kan være stiltiende, til at bruge: (i) tekniske oplysninger, såsom cookie-oplysninger og geoplaceringsoplysninger, som beskrevet i denne politik, og (ii) personoplysninger til visse markedsføringsformål. Hvis vi gerne vil bruge særlige personoplysninger, såsom sundhedsoplysninger, som vi indsamler fra dig, vil vi kun gøre det med dit udtrykkelige samtykke, hvis påkrævet ved lov, medmindre vi har en forpligtelse i henhold til arbejdsret. Du kan trække dit samtykke tilbage til enhver tid ved at kontakte os på adresserne i slutningen af denne politik. Vi kan indsamle visse personoplysninger og særlige personoplysninger om dig fra sundhedspersonale (herunder hospitaler, medicinske scanningsfaciliteter eller lignende sundhedsudbydere eller en af deres repræsentanter), der bruger vores produkter og tjenester. I sådanne tilfælde er de ansvarlige for at indhente og håndtere eventuelle påkrævede samtykker eller for at have et andet legitimt retsgrundlag for at behandle sådanne oplysninger.
  • Legitime interesser – Det er i vores legitime interesse at behandle personoplysninger for at forbedre vores produkter, tjenester, udføre administrative opgaver, kommunikere med dig, herunder levering af markedsføringsmeddelelser til brugere og patienter (og hvis samtykke ikke kræves i henhold til gældende lovgivning), tilpasse indhold til brugere, identificere og autentificere dig, sikre vores systemer og oplysninger, udføre forskning og udvikle nye produkter. Det er også i vores legitime interesse at beskytte Zimmer Biomet, vores tilknyttede selskaber og vores samarbejdspartneres juridiske rettigheder og sikkerhed, at reagere på og løse krav eller klager, at forhindre svig, og at styre risici forbundet med vores forretning. For flere oplysninger om den afvejningstest, som vi udfører for at behandle dine personoplysninger for at opfylde vores legitime interesser, bedes du kontakte os ved hjælp af nedenstående oplysninger.
  • Offentlig interesse – Under begrænsede omstændigheder, herunder, i nogle tilfælde, klagebehandling, kan vi behandle dine oplysninger, herunder følsomme personoplysninger, af hensyn til offentlig interesse inden for folkesundhedsområdet. Zimmer Biomet kan især behandle dine oplysninger i forbindelse med bestræbelser på at sikre høje standarder for kvalitet og sikkerhed af medicinsk udstyr.
  • Juridiske forpligtelser – Vi kan bruge personoplysninger til at overholde de juridiske forpligtelser, som vi er underlagt. Vi kan for eksempel videregive personoplysninger med henblik på rapporteringskrav for medicinsk udstyr, eller til retshåndhævende myndigheder i overensstemmelse med retsproces.

Interaktive funktioner på vores websteder

I det omfang vi tilbyder offentlige eller gruppefora på vores websteder, såsom nyhedsfeeds, blogs, opslagstavler eller lignende værktøjer (“interaktive funktioner”), kan de indlæg eller kommentarer, som du skriver, være offentlige og ses af andre. Du skal være forsigtig, inden du skriver oplysninger om dig selv, herunder personoplysninger, online. Du anerkender og forstår, at du ikke har nogen forventning om privatlivets fred eller fortrolighed i forbindelse med det indhold, du indsender til interaktive funktioner på webstederne. Undtagen hvis påkrævet i henhold til gældende lovgivning, påtager vi os ikke nogen forpligtelse til at fjerne personoplysninger fra indlæg på vores websteder, og du videregiver eventuelle personoplysninger i dine indlæg på egen risiko.

Links til andre websteder

Vores websteder kan indeholde links til andre websteder, der ikke ejes eller drives af Zimmer Biomet, såsom sociale mediewebsteder som Facebook, Twitter eller gennem andre mekanismer, såsom e-mail. Du bør læse andre websteders databeskyttelsespolitikker og -praksisser omhyggeligt, da vi ikke kan kontrollere og ikke er ansvarlige for tredjepartswebsteders databeskyttelsespolitikker eller -praksisser.

Beskyttelse af oplysninger

I overensstemmelse med gældende lov og krav har Zimmer Biomet indført fysiske, elektroniske og administrative beskyttelsesforanstaltninger for at beskytte personoplysninger mod tab, misbrug, ændring, tyveri, uautoriseret adgang eller uautoriseret videregivelse, i overensstemmelse med juridiske forpligtelser og branchepraksisser. Vi evaluerer løbende disse sikkerhedsforanstaltninger for at hjælpe med at minimere risici fra nye sikkerhedstrusler, efterhånden som vi får kendskab til dem. Som det er tilfældet med alle websteder, er vi desværre ikke i stand til at garantere sikkerheden af oplysninger, der indsamles via vores websteder.

Hvis du tilvejebringer særlige personoplysninger eller følsomme personoplysninger for os via vores websteder, såsom kreditkortoplysninger, bedes du sikre dig, at den computer, som du bruger til at gøre det, har opdateret antivirussoftware installeret, for at minimere risikoen for eventuel adgang til oplysningerne, inden de når os. Som det er tilfældet med alle websteder, er vi desværre ikke i stand til at garantere sikkerheden af oplysninger, der indsamles via vores websteder.

Dine rettigheder vedrørende dine personoplysninger

Zimmer Biomet træffer rimelige foranstaltninger for at sikre, at personoplysninger er nøjagtige og ajourførte til de formål, hvortil de blev indsamlet. Vi opfordrer dig til at kontakte os for at opdatere eller berigtige dine oplysninger, hvis de ændrer sig, eller hvis du mener, at eventuelle oplysninger, som vi har indsamlet om dig, er unøjagtige. Du kan også bede os om at slette, begrænse eller overføre dine personoplysninger, og du kan fortælle os, om du gør indsigelse mod vores brug af dine personoplysninger. I overensstemmelse med lovkrav og juridiske begrænsninger vil Zimmer Biomet efterkomme rimelige anmodninger om at modtage en kopi af personoplysninger, som vi besidder om dig, hvis gældende lovgivning kræver, at vi gør det.

Hvis du er bosiddende i Californien, har du muligvis følgende rettigheder:

  • Ret til at få indsigt i personoplysninger,
  • Ret til dataportabilitet,
  • Ret til sletning,
  • Ret til videregivelse, Brugere, der udøver denne ret, kan modtage yderligere oplysninger vedrørende de kilder, hvorfra vi indsamler personoplysninger, de formål, hvortil vi indsamler og deler personoplysninger, de personoplysninger om dem, som vi er i besiddelse af, samt de kategorier af parter med hvem vi deler deres personoplysninger,
  • Ret til ikke at blive genstand for forskelsbehandling på grund af udøvelse af disse rettigheder,

Bemærk, at vi ikke “sælger” personoplysninger for monetær godtgørelse eller andre modydelser, herunder personoplysninger fra mindreårige under 16 år.

For at udøve dine rettigheder bedes du skrive til os på privacy.emea@zimmerbiomet.com eller Zimmer Biomet, Attn:  Global Privacy Officer, P.O. Box 708, 1800 West Center Street, Warsaw, Indiana 46581-0708 USA. Hvis du er bosiddende i Californien, kan du også indsende din anmodning her, pr. telefon på 844-922-2721, eller via en autoriseret repræsentant. Hvis du bruger en autoriseret repræsentant, kræver vi, at repræsentanten beviser, at de er registreret hos Californiens statssekretær og har myndighed til at handle på dine vegne. Bemærk, at vi kræver tilstrækkelige oplysninger til, at vi kan identificere optegnelser forbundet med din anmodning. Efter at vi har modtaget din anmodning, kan vi kræve yderligere oplysninger fra dig for at efterkomme anmodningen.

Hvis du befinder dig i Asien eller Stillehavsområdet, bedes du kontakte den relevante databeskyttelsesrådgiver for dit land, der er anført i Bilag 2 til denne politik, via de kontaktoplysninger, der er angivet deri.

Hvis du er bekymret for, hvordan dine personoplysninger bruges, bedes du sende os en e-mail eller kontakte os på nedenstående adresse. Du kan også have en ret til at klage til din lokale databeskyttelsesmyndighed (hvis en sådan findes i dit land).

Ret til at afmelde

Du kan afmelde vores markedsførings- eller salgsfremmende e-mails. For at gøre det, bedes du sende os en e-mail på websupport@zimmerbiomet.com eller bruge den afmeldingsmekanism, der tilbydes i vores markedsføringsmails eller andre meddelelser, som relevant. Bemærk, at hvis du allerede har anmodet om vores produkter eller tjenester, når du beslutter at trække dit samtykke tilbage, kan det tage lidt tid for os at opdatere dine præferencer og sikre, at vi efterkommer din anmodning.

Hvor længe dine personoplysninger opbevares

Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe vi opretholder et forhold til dig, eller leverer en tjeneste til kunder, der betjener dig, og så længe det med rimelighed er nødvendigt derefter til legitime forretningsmæssige formål.

Vores databeskyttelsesrådgiver

Hvis du befinder dig uden for USA, såsom i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde eller Storbritannien, kan du have ret til at stille spørgsmål vedrørende eller kontakte vores databeskyttelsesrådgiver. For at gøre det, skal du kontakte:  privacy.emea@zimmerbiomet.com . Du kan også skrive til os på Zimmer Biomet, Attn: Global Privacy Officer, P.O. Box 708, 1800, West Center Street, Warsaw, Indiana 46581-0708.

Hvis du befinder dig i Asien eller Stillehavsområdet og gerne vil kontakte en databeskyttelsesrådgiver, bedes du kontakte den relevante databeskyttelsesrådgiver for dit land, der er anført i Bilag 2 til denne politik, via de kontaktoplysninger, der er angivet deri.

Ændringer til denne databeskyttelsespolitik

Vi kan opdatere denne politik fra tid til anden uden varsel. Derfor bør du gennemgå denne politik med jævne mellemrum. Dine fortsatte interaktioner med os, brug af produkterne og tjenesterne, eller vores websteder, der er underlagt denne politik, udgør din accept af denne politik.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, herunder, hvordan du får adgang til denne politik i et alternativt format, bedes du sende os en e-mail på privacy.emea@zimmerbiomet.com eller skrive til os på Zimmer Biomet, Attn: Global Privacy Officer, P.O. Box 708 1800, West Center Street, Warsaw, Indiana 46581-0708.

 

Opdateret: April 2020

© 2020 Zimmer Biomet. Alle rettigheder forbeholdt.

 

 

Bilag 1

Liste over dataansvarlige

 

Zimmer Biomet-DATAANSVARLIGE

Land

Navn på enhed

Hjemsted

Australien

Biomet 3i Australia Pty. Ltd.

Suite 5, 8th Floor, 15 Talavera Road, Macquarie Park, NSW, 2113, Australien

Australien

Biomet Australia Pty. Ltd.

Level 3, 12 Narabang Way, Belrose NSW 2085, Australien

Australien

Zimmer Australia Holding Pty Limited

Level 3, 12 Narabang Way, Belrose NSW 2085, Australien

Australien

Zimmer Biomet Pty Ltd

Level 3, 12 Narabang Way, Belrose, NSW, 2085, Australien

Østrig

Zimmer Biomet Austria GmbH

Grossmarktstrasse 7a
1230 Wien

Belgien

Biomet 3i Belgium NV

Meyskensstraat 224
1780 Wemmel
Belgien

Belgien

Biomet 3i Benelux Holding NV

Meyskensstraat 224
1780 Wemmel
Belgien

Belgien

Zimmer Biomet BVBA

Meyskens II
I. Meyskensstraat, 224
1780 Wemmel

Brasilien

Biomet 3i do Brasil Comércio de Aparelhos Médicos Ltda.

Rua Machado Bittencourt 361, 13º andar, Vila Clementino, CEP 04044-001 São Paulo, Brasilien

Brasilien

Exopro Indústria, Comércio, Importação e Exportação S.A.

Rua Hermínio Pinto, 8-65, Jardim Higienopólis, CEP 17.013-201 Bauru, Brasilien

Canada

ORTHOSoft, Inc.

75 Queen Street, Suite 3300, Montreal, Quebec, H3C 2N6, Canada

Canada

Zimmer Biomet Canada, Inc.

77 King Street West, Toronto- Dominion Centre, Suite 400 Toronto Ontario M5K 0A1, Canada

Canada

Zimmer Biomet Dental Canada Inc.

2323 Argentia Road, Mississauga, Ontario, L5N 5N3, Canada

Chile

Biomet Chile S.A.

Avenida Santa Clara nº 805, oficina 701, Huechuraba, Santiago, Chile

Chile

Zimmer Dental Chile SpA

Luis Thayer Ojeda, 0130 Of 902, Providencia, Santiago, Chile

Kina

Beijing Montagne Medical Device Co., Ltd.

Building #1, No. 21 Boxing 6th Road, Beijing Economic-Technological Development Area, Beijing, 100176, Folkerepublikken Kina

Kina

Biomet China Co., Ltd.

13G, No.11 Xi Ya Road, Pilot Free Trade Zone, Shanghai, 200131, Folkerepublikken Kina

Kina

Changzhou Biomet Medical Device Co. Ltd.

No. 235 Chuangxin Road, EPZ Xinbei District, Changzhou, China P.C., 213031, Kina

Kina

Shanghai Biomet Business Consulting Co., Ltd

Unit 02-03, 42/F, No. 580, West Nanjing Road, Shanghai, Kina

Kina

Zhejiang Biomet Medical Products Co. Ltd.

980, Shenli Road, Jinhua City, Zhejiang Province 321016, Folkerepublikken Kina

Kina

Zimmer (Shanghai) Medical  International Trading Co.

2A, No.190 He Dan Road, Wai Gao Qiao Free Trade Zone, Shanghai, 200131, Folkerepublikken Kina

Kina

Zimmer (Shanghai) Medical International Trading CO., Ltd Beijing Branch

Unit 07-08, 15/F, Tower 1, Oriental Plaza, No. 1, East Chang'An Avenue, Dongcheng District, Beijing, Folkerepublikken Kina

Kina

Zimmer (Shanghai) Medical International Trading CO., Ltd Guangzhou Branch

Unit 1406, G.T Land Tower A No. 85 Huacheng Avenue, Tianhe District, Guangzhou, 510613, Folkerepublikken Kina

Kina

Zimmer (Shanghai) Medical International Trading CO., Ltd Sichuan Branch

Sichuan, Folkerepublikken Kina

Kina

Zimmer Dental (Shanghai) Medical Device Co., Ltd

Unit 03, 23/F, Metro Plaza 555 Lou Shan Guan Road Shanghai 200 051, PRC, Folkerepublikken Kina

Kina

Biomet Hong Kong CBT Limited

9th Floor, Three Exchange Square, Central, Hongkong

Kina

Biomet Hong Kong Holding Limited

9th Floor, Three Exchange Square, Central, Hongkong

Kina

Biomet Hong Kong CBT Ltd., som forvalter for China Business Trust 1

9th Floor, Three Exchange Square, Central, Hongkong

Kina

Biomet Hong Kong No. 1 Ltd., som forvalter for China Business Trust 2

9th Floor, Three Exchange Square, Central, Hongkong

Kina

Biomet Hong Kong No. 2 Ltd.

9th Floor, Three Exchange Square, Central, Hongkong

Kina

ZB Hong Kong CBT 2 Ltd.

9/F, Three Exchange Square, Central, Hongkong

Kina

ZB Hong Kong Holding Limited

9th Floor, Three Exchange Square, Central, Hongkong

Kina

ZB Hong Kong Ltd

9/F, Three Exchange Square, Central, Hongkong

Kina

Zimmer Asia (HK) Limited

Unit 601-602 Tins Enterprises Centre, 777 Lai Chi Kok Road, Kowloon, Hongkong

Kina

Zimmer Biomet Taiwan Co. Ltd.

7F, No. 35, Lane 11, Guangfu N. Road, Songshan Dist., Taipei City 105, Taiwan, Folkerepublikken Kina

Costa Rica

Orthopedica Biomet CentroAmericana, SA

Corporate Housing Avenida Escazu Building 202, AE 3rd floor Escazu, San Jose, Costa Rica CP 823-100

Tjekkiet

Zimmer Czech,  s.r.o.

Na Vítězné pláni 1719/4
140 00 Praha 4, Tjekkiet

Danmark

Zimmer Biomet Denmark ApS

Herstedvang 12
2620 Albertslund, Danmark

El Salvador

Biomet El Salvador, S.A. (under likvidation)

Colonia Escalon III, Fiani Calle Arturo Ambrogui, Pligona A, casa 2, El Salvador

Finland

Zimmer Biomet Finland Oy

Linnoitustie 2 A, 02600 Espoo, Finland

Frankrig

Zimmer Dental SAS

2 Place Gustave Eiffel
94150 Rungis
Frankrig

Frankrig

LDR Medical SAS

Parc d’entreprises du Grand Troyes, Quartier Europe de l’Ouest, 5 rue de Berlin, 10300 Sainte-Savine, Frankrig

Frankrig

MedTech SA

Z.A.C. Eureka, 900 Rue du Mas de Verchant, 34000 Montpellier

Frankrig

Zimmer Biomet France SAS

70, rue du Chanoit
25600 Brognard

Frankrig

Zimmer France Manufacturing

127 avenue René Jacot
BP 33
25461 Etupes Cedex

Frankrig

Zimmer Spine SAS

23, Parvis des Chartrons
La Cité Mondiale
33000 Bordeaux

Frankrig

Biomet France Sarl

Plateau de Lautagne 26000 Valence, Frankrig

Tyskland

Zfx GmbH

Kopernikusstrasse 27, 85221 Dachau, Tyskland

Tyskland

Zimmer Dental GmbH

Wilhelm-Wagenfeld-Strasse 28
80807 München
Tyskland

Tyskland

Medtech Surgical GmbH

Alte Marktoberdorfer Straße 14
87616 Marktoberdorf

Tyskland

Zimmer Biomet Deutschland GmbH

Merzhauser Str. 112
79100 Freiburg

Tyskland

Zimmer International Logistics GmbH

Max-Immelmann-Allee 12, 79427 Eschbach

Tyskland

Biomet Healthcare Management GmbH

Gustav-Krone-Str. 2, 14167 Berlin

Tyskland

Biomet Deutschland GmbH

Gustav-Krone-Str. 2, 14167 Berlin

Grækenland

ZIMMER BIOMET HELLAS MEDICAL OG PHARMACEUTICAL PRODUCTS COMMERCIAL OG INDUSTRIAL SOCIÉTÉ ANONYME

Parnithos Str. 44, Metamorfosi

Indien

Zimmer India Pvt Ltd

14th floor, Building No. 5B, DLF Cyber Terraces, DLF Cyber City, Gurgaon – 122002, Haryana, Indien

Indien

ZB Dental India Private Limited

F. No 603, Bld No A-8, Swastik Palms Opp Brahmand Ph - 7, Thane, Mumbai City, Maharashtra, Indien, 400607

Irland

Zimmer Biomet Ireland Limited

SUITE 286
BLANCHARDSTOWN CORPORATE PARK 2
DUBLIN 15
D15KN72

Irland

Zimmer Orthopedics Manufacturing Limited

Arthur Cox Building, Earlsfort Terrace, Dublin 2, Irland

Israel

Zimmer Dental Ltd

13 Amal Street
4809280 Rosh Ha'ain
Israel

Italien

Zimmer Dental Italy S.r.l.

Conegliano (TV)
Viale Italia 205/D
CAP 31015
Italien

Italien

Zfx Innovation Srl

Gargazzone (BZ)
Via Stazione 22
CAP 39010
Italien

Italien

Zimmer Biomet Italia S.r.l.

Via SAN BOVIO 3
20090 SEGRATE (MI), Italien

Japan

Zimmer Biomet Dental K.K.

Ryokuchi Station Building. 2-4-1, Terauchi, Toyonaka, Osaka, Japan

Japan

Zimmer Biomet G.K.

2-11-1, Shibakoen, Minato-ku, Tokyo 105-0001, Japan

Sydkorea

Zimmer Biomet Korea Co. Ltd

4F/5F, Ilsin B/D, 98 Hannam-daero, Yongsan-gu, Seoul 04418, Sydkorea

Malaysia

Zimmer Medical (Malaysia) Sdn Bhd

level 7, Menara Milenium, Jalan Damanlela, Pusat Dandar Damansara, Damansara Heights, 50490 Kuala Lumpur, Malaysia

Mexico

Biomet Mexico S.A. de C.V.

Avenida Periferico Sur #4829-401, Colonia Parques del Pedregal, Zip Code 14010, Delegacion Tlalpan, Mexico City, Mexico

Holland

Zimmer Biomet Nederland B.V.

Toermalijnring 600, 3316LC Dordrecht

Holland

Biomet Microfixation B.V.

Toermalijnring 600, 3316 LC Dordrecht

Holland

Biomet Global Supply Chain Center B.V.

Toermalijnring 600, 3316 LC Dordrecht

Holland

Biomet Microfixation B.V.

Postbus 3060, 3301 DB Dordrecht

New Zealand

Zimmer Biomet New Zealand Company

C/-Russell McVeagh, Level 30, Vero Centre, 48 Shortland Street, Auckland, New Zealand

Norge

Zimmer Biomet Norway AS

Robsrudskogen 15
1470 LØRENSKOG

Polen

Zimmer Biomet Polska sp. z o.o.

ul. Płowiecka 75, 04-501 Warszawa
Polen

Portugal

Biomet 3i Portugal - Representaçoes de Produtos Dentarios Sociedade Unipessoal, Lda.

Av. António Augusto de Aguiar
19, 4º-Dtº, Sala B
Lissabon, Portugal
1050 012

Portugal

Zimmer Biomet Portugal Unipessoal, Lda

Casal de Alfragide, Lote 1, Amadora, 2720-413 Portugal

Puerto Rico

Biomet Orthopedics Puerto Rico, Inc.

URB Caparra Terrace, 1500 Americo Mirana Ave., San Juan, PR 00921-2136, Puerto Rico

Puerto Rico

EBI Patient Care, Inc.

Los Frailes Industrial Park, 484 Calle E, Guaynabo, Puerto Rico, 00969-3454

Puerto Rico

Zimmer Puerto Rico, Inc.

1000 Munoz Rivera Avenue, Suite 2, Rio Piedras, 00927 Puerto Rico

Rumænien

Zimmer Biomet Romania S.R.L.

206D Calea 13 Septembrie, ROOM 3, 2ND FLOOR, Sector 5, Bukarest

Rusland

Zimmer CIS Ltd.

Usachev st., 29-9
Moscow 119048
Rusland

Saudi-Arabien

Zimmer Biomet Asel Al Arabia Ltd.

Riyadh, Kongeriget Saudi-Arabien

Singapore

Zimmer Pte Ltd

401 Commonwealth Drive, Haw Par Technocentre #06-03, Singapore 149598

Singapore

Zimmer Biomet Asia Holdings Pte Ltd

401 Commonwealth Drive, Haw Par Technocentre #06-03, Singapore 149598

Slovakiet

Zimmer Slovakia s. r. o.

Mostová 2
811 02 Bratislava
Slovakiet

Sydafrika

Zimmer Biomet South Africa (Pty) Ltd.

Meersig 1
Constantia Boulevard
Constation Kloof
Roodepoort
1710
Sydafrika

Spanien

Biomet 3i Dental Iberica, S.L.

C/ Tirso de Molina 40, Ed 4 Planta 2, WTC, Cornellá de LLobregat 08940 
Spanien

Spanien

Zimmer Biomet Spain, S.L.

Metalurgia, 32-34
Barcelona

Spanien

BIOMET SPAIN ORTHOPAEDICS, SL

C/ ISLAS BALEARES, 52, PARCELA 169 - POLÍGONO INDUSTRIAL “FUENTE DEL JARRO” - 46988 PATERNA (VALENCIA)

Sverige

Biomet 3i Nordic AB

Box 306
201 23, Malmø
Sverige

Sverige

Zimmer Biomet Sweden AB

Industrivägen 4
433 61 Sävedalen

Sverige

Biomet Cementing Technologies AB

Box 306, 201 23 Malmø, SVERIGE

Schweiz

Biomet 3i Schweiz GmbH

Grüzefeldstrasse 41
8404 Winterthur
Schweiz

Schweiz

Zimmer GmbH

Sulzerallee 8
8404 Winterthur

Schweiz

Zimmer Surgical SA

chemin du Pré-Fleuri 3
1228 Plan-les-Ouates

Schweiz

Zimmer Switzerland Manufacturing GmbH

Sulzer-Allee 8
8404 Winterthur

Thailand

Zimmer Biomet  (Thailand) Co., Ltd.

3, 2nd Floor Rajanakarn Building, South Sathorn Road, Yannawa, Sathorn, Bangkok 10120, Thailand

Holland

Biomet 3i Netherlands B.V.

Toermalijnring 600
3316LC Dordrecht
Holland

Tyrkiet

Biomet 3i Turkey (Biomet 3i Diş Sağlığı Ürünleri Pazarlama, İthalat, İhracat ve Dış Ticaret Limited Şirketi)

Florya Şenlik Köy Mah
Florya Asfaltı Seren Apt. No. 8/1-2
A Blok Bakırköy
İstanbul, Tyrkiet

Tyrkiet

ZIMMER TIBBİ CİHAZLAR SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Via Tower İs Merkezi
Yasam Caddesi
Nergis Sk. No: 7/40-41-42-43 Kat: 18 Söğütözü, Ankara

Forenede Arabiske Emirater

Zimmer Gulf FZ-LLC

Thuraya Tower 1, Office 908, Media City, Dubai, Forenede Arabiske Emirater, P.O. Box 502664

Storbritannien

Zimmer Biomet UK Ltd.

Courtyard
Lancaster Place
Marston Park, Swindon, SN3 4FP

Storbritannien

Biomet UK Healthcare Ltd

Biomet UK Healthcare Ltd, Waterton Industrial Estate, Bridgend, Mid Glamorgan, CF31 3XA, Storbritannien

Storbritannien

Zimmer U.K. Ltd

The Courtyard, Lancaster Place, South Marston Park, Swindon SN3 4FP

Storbritannien

Biomet UK Limited

Biomet UK Ltd, Waterton Industrial Estate, Bridgend, Mid Glamorgan, CF31 3XA, Storbritannien

Storbritannien

Biomet 3i UK Limited

One, Glass Wharf
Bristol, BS2 0ZX
Storbritannien

USA

Biomet 3i, LLC

Corporation Service Company, 1201 Hays Street, Tallahassee, Florida 32301-2525, USA

USA

Biomet Biologics, LLC

Corporation Service Company, 135 North Pennsylvania Street, Suite 1610, Indianapolis, Indiana 46204, USA

USA

Biomet CV Holdings, LLC

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, USA

USA

Biomet Fair Lawn LLC

Corporation Service Company, 135 North Pennsylvania Street, Suite 1610, Indianapolis, Indiana 46204, USA

USA

Biomet Finance US, LLC

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, USA

USA

Biomet International Orthopedics, LLC

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, USA

USA

Biomet International, Inc.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, USA

USA

Biomet Leasing, Inc.

Corporation Service Company, 135 North Pennsylvania Street, Suite 1610, Indianapolis, Indiana 46204, USA

USA

Biomet Manufacturing, LLC

Corporation Service Company, 135 North Pennsylvania Street, Suite 1610, Indianapolis, Indiana 46204, USA

USA

Biomet Orthopedics, LLC

Corporation Service Company, 135 North Pennsylvania Street, Suite 1610, Indianapolis, Indiana 46204, USA

USA

Biomet Sports Medicine, LLC

Corporation Service Company, 135 North Pennsylvania Street, Suite 1610, Indianapolis, Indiana 46204, USA

USA

Biomet Trauma, LLC

Corporation Service Company, 135 North Pennsylvania Street, Suite 1610, Indianapolis, Indiana 46204, USA

USA

Biomet US Reconstruction, LLC

Corporation Service Company, 135 North Pennsylvania Street, Suite 1610, Indianapolis, Indiana 46204, USA

USA

Biomet US, Inc.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, USA

United States

Biomet, Inc.

Corporation Service Company, 135 North Pennsylvania Street, Suite 1610, Indianapolis, Indiana 46204, USA

USA

Cayenne Medical, Inc.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, USA

USA

CD Diagnostics, Inc.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, USA

USA

CD Laboratories, Inc.

CSC Lawyers Incorporation Service Company, 7 St. Paul Street, Suite 820, Baltimore, Maryland 21202, USA

USA

Celgen Tek Innovations Corporation

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, USA

USA

Citra Labs, LLC

Corporation Service Company, 135 North Pennsylvania Street, Suite 1610, Indianapolis, Indiana 46204, USA

USA

Compression Therapy Concepts, Inc.

555 Industrial Way West, Eatontown, New Jersey 07724, USA

USA

Dornoch Medical Systems, Inc.

Illinois Corporation Service Company, 801 Adlai Stevenson Drive, Springfield, Illinois 62703

USA

EBI Holdings, LLC

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, USA

USA

EBI Medical Systems, LLC

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, USA

USA

EBI LLC

Corporation Service Company, 135 North Pennsylvania Street, Suite 1610, Indianapolis, Indiana 46204, USA

USA

Electro-Biology, LLC

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, USA

USA

ETEX Corporation

Corporation Service Company, 84 State Street, Boston, Massachusetts 02109, USA

USA

ETEX Holdings, Inc.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, USA

USA

Implant Concierge, LLC

Corporation Service Company d/b/a/ CSC-Lawyers Incorporating Service Company, 211 East 7th Street, Suite 620, Austin, Texas 78701, USA

USA

Implant Innovations Holdings, LLC

Corporation Service Company, 135 North Pennsylvania Street, Suite 1610, Indianapolis, Indiana 46204, USA

USA

InnoVision, Inc.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, USA

USA

Interpore Cross International, LLC

181 Technology Drive, Irvine CA 92618, USA

USA

Kirschner Medical Corporation

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, USA

USA

LVB Acquisition, Inc.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, USA

USA

Medical Compression Systems, Inc.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, USA

USA

Medtech Surgical, Inc.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, USA

USA

Orthopaedic Advantage, LLC

Corporation Service Company, 135 North Pennsylvania Street, Suite 1610, Indianapolis, Indiana 46204, USA

USA

Synvasive Technology, Inc.

CSC International Consulting LLC, 1096 East Sahara Avenue, Suite 208, Las Vegas, Nevada 89107 USA

USA

ZB COOP LLC

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, USA

USA

ZB EMEA US UK LLC

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, USA

USA

ZB Manufacturing, LLC

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, USA

USA

Zimmer Biomet CMF and Thoracic, LLC

Corporation Service Company, 1201 Hays Street, Tallahassee, Florida 32301-2525, USA

USA

Zimmer Biomet Distribution LLC

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, USA

USA

Zimmer Biomet Finance US Holding, Inc.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, USA

USA

Zimmer Biomet Holdings, Inc.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, USA

USA

Zimmer Biomet Spine, Inc.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, USA

USA

Zimmer Biomet US 2 Holding, Inc.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, USA

USA

Zimmer Caribe, LLC

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, USA

USA

Zimmer CBT I Holding, Inc.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, USA

USA

Zimmer CBT II Holding, Inc.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, USA

USA

Zimmer CEP USA Holding Co.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, USA

USA

Zimmer CEP USA, Inc.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, USA

USA

Zimmer Co-op Holdings, LLC

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, USA

USA

Zimmer CV, Inc.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, USA

USA

Zimmer Dental Inc.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, USA

USA

Zimmer Investments, LLC

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, USA

USA

Zimmer Knee Creations, Inc.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, USA

USA

Zimmer Orthobiologics, Inc.

Corporation Service Company, 135 North Pennsylvania Street, Suite 1610, Indianapolis, Indiana 46204, USA

USA

Zimmer Production, Inc.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, USA

USA

Zimmer Southeast Florida, LLC

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, USA

USA

Zimmer Spine Next, Inc.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, USA

USA

Zimmer Surgical, Inc.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, USA

USA

Zimmer Trabecular Metal Technology, Inc.

10 Pomeroy Road, Parsippany, New Jersey 07054, USA

USA

Zimmer US, Inc.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, USA

USA

Zimmer, Inc.

Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, Delaware 19808, USA

BILAG 2

KONTAKTOPLYSNINGER FOR LANDE I ASIEN/STILLEHAVSOMRÅDET

 

 

Land

Kontaktnummer

Postadresse

E-mailadresse

Australien

 

+61 2 9950 5400

Databeskyttelsesrådgiver for AU

Zimmer Pty Ltd

10 Narabang Way

Belrose, NSW, 2085

Australien

 

Privacy.APAC@zimmerbiomet.com

 

New Zealand

+64 9 925 5200

Databeskyttelsesrådgiver for NZ

Level 3

210 Khyber Pass Rd

Grafton 1023

New Zealand

Privacy.APAC@zimmerbiomet.com

Indien

+91 124 4693500

Databeskyttelsesrådgiver for Indien

14th floor, Building No. 5B

DLF Cyber Terraces

DLF Cyber City, Gurgaon

122002, Haryana, Indien

 

 

Privacy.APAC@zimmerbiomet.com

 

 

Japan

+81 3 6402 6617

Databeskyttelsesrådgiver for Japan

15F, Sumitomo Fudosan Shibakoen Tower

11-1, Shibakoen 2-chome

Minato-ku, Tokyo

 

Privacy.APAC@zimmerbiomet.com

Sydkorea

+82 2 538 8111

Databeskyttelsesrådgiver for Sydkorea

17 FL., Sung-Won Building

141 Samsung-dong,

Kangnam-ku

Seoul 135-090, Sydkorea

 

Privacy.APAC@zimmerbiomet.com

Malaysia

+65 6854 7222

 

Databeskyttelsesrådgiver

Zimmer Pte Ltd

401 Commonwealth Drive

#06-03 Haw Par Technocentre

Singapore 149598

Privacy.APAC@zimmerbiomet.com

Singapore

Kina

Hongkong

Taiwan

Thailand